Missió Apilo XII

El passat dijous 16 de gener, els alumnes de cinquè vam assistir a un taller a la biblioteca de l’escola. Ens van parlar del projecte «Apilo» i vam fer un experiment: vam fabricar una pila amb una llimona i vam produir electricitat!

Enguany arrenca una nova edició de la Missió Apilo XII i l’escola torna a participar en el concurs que proposen. L’objectiu del concurs és recollir en el contenidor Apilo la màxima quantitat de piles i acumuladors portàtils.

Estem envoltats d’aparells de tot tipus que utilitzen piles com a font d’energia: el rellotge, el mòbil, els comandaments a distància, les joguines…

Al nostre planeta, les substàncies i materials de les piles poden afectar la qualitat de l’aigua, l’aire i la terra en la qual viuen els nostres peixos, aus, plantes i… a nosaltres mateixos! Amb el reciclatge, a més de protegir el medi ambient, estalviem valuosos recursos reutilitzant moltes d’aquestes substàncies i materials.

Aquí podeu veure algunes FOTOS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *