Projecte Roma

Els alumnes de cicle mitjà ha realitzat un projecte multidisciplinari sobre els romans. Per fer-ho, els alumnes de tercer i quart s’han barrejat durant una setmana. La idea principal del projecte és aprendre coses sobre els romans des de diverses perspectives i disciplines. El projecte culmina amb una sortida a la ciutat romana de Tàrraco on els alumnes poden interpretar i veure en viu moltes de les coses que han anat aprenent.

Una part important del projecte és la construcció d’una maqueta d’una ciutat romana, representant-ne les parts i estructura  principals així com els edificis i tipus d’habitatges.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *