3r visita la biblioteca Vila de Gràcia

A tercer continuem coneixent el nostre barri. Aquests dies ha estat el torn de la biblioteca.

De la mà de la Pilar i de l’Oriol, bibliotecaris, hem après com s’organitza una biblioteca i quins codis porten els llibres. Hem parlat de totes les activitats que podem fer a una biblioteca i de la importància de respectar el treball de tothom.

Després de la petita explicació hem tafanejat per les prestatgeries i hem descobert un munt de llibres interessants. A més a més, abans de marxar hem pogut visitar les plantes on els adults llegeixen, estudien o treballen.

La majoria ens hem quedat amb ganes de més… esperem tornar-hi aviat, ara amb la família!

Un comentari a “3r visita la biblioteca Vila de Gràcia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *