Les classes de 3r hem visitat el Museu Olímpic de Barcelona

Com que aquest curs el tema del nostre monogràfic és “Els Jocs Olímpics”, a les classes de tercer hem començat a treballar en aquest projecte.
Com a punt de partida, el passat divendres 29 de gener, vam anar al Museu Olímpic i vam fer l’activitat “Prepara’t”, que consisteix en un joc de preguntes per explorar tots els racons del museu i per aprendre moltes coses sobre l’esport i l’olimpisme.
Vam investigar sobre l’inici dels Jocs Olímpics, els llocs on s’han celebrat, els diferents esports i els equipaments que es fan servir, els símbols olímpics, els valors de l’esport…
També vam poder jugar una estona en una sala on es podia escalar en un petit rocòdrom, fer proves de salt i de rapidesa o entrenar els reflexos com els pilots de Fòrmula 1 i els porters de futbol.
Finalment, a l’auditori, vam veure un audiovisual que explicava els diferents aspectes de l’esport com a espectacle.
Abans d’anar al Museu havíem reflexionat sobre quines coses ens interessava aprendre però a partir d’aquesta activitat, hi ha moltes altres coses que han despertat la nostra curiositat. Seguirem investigant mentre anirem fent el nostre projecte a l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *