1r – Projecte de les plantes

Bon dia famílies!

Tenim notícies fresques sobre el projecte de les plantes… Com segurament ja us han explicat els vostres fills/es, hem posat a germinar llegums i hem sembrat algunes llavors. Cada dia les hem estat cuidant, regant i hem estat observant com han anat creixent.

Al final de l’àlbum podreu veure com estan a hores d’ara. Després d’aquest cap de setmana llarg ens hem endut una bona sorpresa al veure que havien crescut tant!!

 

També aprofito per mostrar-vos una altra activitat que vam fer a l’aula: dibuix al natural d’una flor, en aquest cas, liliums. Ens vam preguntar d’on sortien els fruits i per saber-ho primer vam haver de descobrir les parts d’una flor… També vam descobrir que les abelles i altres insectes són una peça clau i imprescindible per a la vida.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *