Experimentem!

Bona tarda!!

Avui hem fet el primer experiment!! Així que ja us podeu imaginar l’emoció que hem viscut a classe!

Fa dues setmanes vam conèixer com treballen els i les científiques, és a dir, quin mètode segueixen per arribar a fer descobriments. I avui, finalment, hem fet un experiment sobre sòlids i líquids… pensàvem que si un material és sòlid, no pot ser líquid a la vegada però avui hem comprovat que sí que és possible! Ens ho hem passat d’allò més bé! Aquí us deixem un àlbum amb fotografies i vídeos on us expliquem el nostre descobriment! Cliqueu-hi a sobre 🙂

 

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *