La línia

A Educació Visual i Plàstica hem començat a conèixer els elements d’una imatge. Ara estem investigant sobre la línia, per aprendre sobre el llenguatge visual. N’hem fet 3 sessions. En la primera, hem fet una exploració més a nivell individual de com poden ser les línies on l’objectiu principal era gaudir experimentant i improvisant fent línies. En les següents sessions ens hem basat en l’obra de Sol Lewitt per jugar amb les línies rectes i corbes: primer creant figures geomètriques només amb línies verticals i horitzontals i després jugant amb els colors i les línies corbes. Ens ho hem passat d’allò més bé gaudint del procés creatiu!

Aquí us deixem un recull de les 3 sessions. Si cliqueu a les fotografies podreu veure els àlbums.

1a sessió: Com poden ser les línies?

2a sessió: Sol Lewitt, les línies rectes i les formes geomètriques

3a sessió: Sol Lewitt, les línies corbes i els colors

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *