Llegendes de Barcelona

Bon dia famílies! Com ja sabeu, el passat 28 de novembre vam anar al centre de Barcelona per conèixer aquesta part de la ciutat i, a més a més, escoltar un seguit de llegendes. Vam comparar els carrers amb els del nostre barri i vam fer una agradable passejada.

Vam esmorzar a la Plaça Catalunya i allí vam conèixer les nostres guies, la Laia i la Sònia. Tot seguit, vam baixar per les Rambles on vam veure la Font de Canaletes, el rellotge del Teatre Poliorama, el mercat de la Boqueria, la Basílica de Santa Maria del Pi, la Casa dels Paraigües, el mosaic de Miró del terra i el Liceu. Vam continuar baixant per les Rambles fins arribar a la Plaça Reial, on ens van explicar la llegenda dels cascos de Mercuri d’uns fanals.

Així que ja ens vam endinsar al Barri Gòtic, que ens va sorprendre pels carrers tan estrets que té! Vam anar a la Plaça de Sant Felip Neri per demanar un desig a la font i vam veure el Museu del Calçat on hi ha uns lleons a la façana. Vam acabar a la Catedral de Barcelona! Finalment vam anar a dinar al Parc de Ciutadella.

Aquí us deixem el recull de fotografies de cada curs. Click a la foto 😉

Fotografies de 1r

Fotografies de 2n

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *