PROJECTE ITINERARI PEL MÓN A 2n

Durant aquest 2n trimestre els nens i nenes de la classe de les Estrelles i dels Estels Fugaços hem realitzat el projecte “Un itinerari pel món”. Cada petit grup ens hem fet experts d’un país diferent, cercant informació i curiositats. Hem treballat cooperativament per a construir un mural amb trets característics del que hem cregut més important. Hem treballat plegats, ens hem escoltat, respectat i  hem pres decicisions. No ha estat fàcil però ho hem aconseguit!!

Finalment, hem realitzat exposicions per a compartir tot allò que hem après. Parlar en públic ha estat tot un repte. Aquí teniu els videos … Voleu viatjar amb nosaltres?

 

Aquest article ha estat publicat en Activitats cicle Inicial. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *