PROJECTE DE LA PREHISTÒRIA

Com ja sabeu al cicle inicial estem treballant la Prehistòria. Aquests dies hem descobert quins éssers habitaven abans que existissin els humans/es i hem descobert que a Catalunya hi habitava un gran dinosaure anomenat Titanosaure! A partir d’aquí hem fet investigacions sobre el seu pes i la seva mida utilitzant diferents unitats de mesura: metres, mans, passes i … infants!

Publicat dins de Activitats cicle Inicial, General | Deixa un comentari

NOUS JOCS AL PATI

Aquesta setmana els infants de cicle inicial han estrenat joguines noves durant l’hora del pati. Han pogut jugar a l’oca, el parxís o al 3 en ratlla entre moltes altres opcions. S’ho han passat d’allò més bé compartint el seu temps d’esbarjo plegats i plegades.

Publicat dins de Activitats cicle Inicial, General | Deixa un comentari

Gimcana del reciclatge

Aquest any, el Projecte Transversal d’Escola és “MEDIAMBIENTALITZA’T”, seguint el que vam iniciar el curs passat.

Volem que reciclar sigui un hàbit en els nostres infants, no una obligació. Per això ens hem empescat una gimcana ben especial.

Totes i tots han gaudit d’allò més.

Voleu veure algunes fotos?

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PROJECTE ITINERARI PEL MÓN A 2n

Durant aquest 2n trimestre els nens i nenes de la classe de les Estrelles i dels Estels Fugaços hem realitzat el projecte “Un itinerari pel món”. Cada petit grup ens hem fet experts d’un país diferent, cercant informació i curiositats. Hem treballat cooperativament per a construir un mural amb trets característics del que hem cregut més important. Hem treballat plegats, ens hem escoltat, respectat i  hem pres decicisions. No ha estat fàcil però ho hem aconseguit!!

Finalment, hem realitzat exposicions per a compartir tot allò que hem après. Parlar en públic ha estat tot un repte. Aquí teniu els videos … Voleu viatjar amb nosaltres?

 

Publicat dins de Activitats cicle Inicial | Deixa un comentari

Què hem après sobre el cos humà?

Els nens i nenes de la classe dels Coets i Saturn hem enregistrat un video de tot el que hem après sobre el cos humà durant aquest 2n trimestre. Ens hi hem esforçat molt i poc a poc anem perdent la vergonya de parlar davant de la càmara.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PROJECTE DEL COS HUMÀ

Com molts de vosaltres ja sabreu, aquest mes els nens i nenes de primer hem començat a treballar el cos humà. De moment hem parlat de tot el que ja sabem sobre aquest tema, i ens hem plantejat preguntes sobre allò que encara no sabem i ens agradaria aprendre al llarg d’aquest trimestre.

Durant les properes setmanes investigarem sobre els sentits, l’aparell digestiu, l’aparell respiratori , el sistema nerviós, l’aparell locomotor …

Tenim moltes ganes de saber com és el nostre cos per dins i com funciona!!

Publicat dins de Activitats cicle Inicial | 1 comentari

PROJECTE DE L’UNIVERS

Aquest trimestre hem estat treballant l’Univers. Hem enregistrat dos vídeos on us expliquem tot allò que hem après durant aquests mesos.

Esperem que us agradin!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

El inspector Drilo ha llegado a 1º en nuestra clase de castellano …

Los niños y niñas de 1º acabamos de empezar un proyecto basado  en el libro “El emocionómetro del inspector Drilo. Drilo es especialista en emociones y nos va a ayudar a reconocerlas y a regularlas. Estas semanas nos ha explicado que guarda en su maletín de investigación y hemos empezado a trabajar la ALEGRÍA. También hemos creado un emocionómetro para nuestra clase que nos ayudará a reflexionar sobre cómo nos sentimos diariamente en la escuela y a valorar la intensidad de estas emociones.

Publicat dins de Activitats cicle Inicial, General | Deixa un comentari

RACONS MATEMÀTICS I LINGÜÍSTICS

Aquest trimestre els nens i nenes de primer hem iniciat els racons matemàtics i els racons de llengua. Durant aquestes sessions triem lliurement les activitats que volem fer i les registrem en un pla de treball. Utilitzem materials manipulatius que ens ajuden a entendre millor els continguts que hem de treballar aquest curs. Aprenem moltes coses i ens ho passem d’allò més bé!

Publicat dins de Activitats cicle Inicial, General | Deixa un comentari

TRENCACLOSQUES

Sabeu què hi ha dins d’aquests marcs?

Doncs un trencaclosques amb els noms de tots els nens i nenes de la classe. Aquesta activitat ens ha servit per treballar la cohesió de grup i entendre que cadascú de nosaltres és únic, especial i irrepetible.

També ens hem adonat que aquesta diversitat que hi ha entre nosaltres és la que dóna riquesa a la nostra aula. Cada membre del grup aporta coses diferents als altres, i això fa que junts i juntes siguem capaços i capaces de fer tot allò que ens proposem!

L’hem penjat a l’entrada de la classe per recordar cada matí que cada peça és clau i necessària per caminar amb força i seguretat aquest curs.

Endavant Coets, Saturn, Estrelles i Estels Fugaços!!

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari