TRENCACLOSQUES

Sabeu què hi ha dins d’aquests marcs?

Doncs un trencaclosques amb els noms de tots els nens i nenes de la classe. Aquesta activitat ens ha servit per treballar la cohesió de grup i entendre que cadascú de nosaltres és únic, especial i irrepetible.

També ens hem adonat que aquesta diversitat que hi ha entre nosaltres és la que dóna riquesa a la nostra aula. Cada membre del grup aporta coses diferents als altres, i això fa que junts i juntes siguem capaços i capaces de fer tot allò que ens proposem!

L’hem penjat a l’entrada de la classe per recordar cada matí que cada peça és clau i necessària per caminar amb força i seguretat aquest curs.

Endavant Coets, Saturn, Estrelles i Estels Fugaços!!

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *