L’OU DE PASQUA

A Catalunya, l’endemà del Diumenge de Pasqua, el Dilluns de Pasqua, és tradició que el padrí regali al fillol o a la fillola una mona o un ou de Pasqua. L’ou, més o menys decorat, és de xocolata, i la mona pot ser un pastís o una composició de figures de xocolata.

Amb l’ou de Pasqua, els cristians, recorden com Jesús ressuscitat passa a una nova vida, en un temps, la primavera, on observem que a la natura tot recobra nova vida, els arbres floreixen, el bosc torna a tenir la vida dels animals que han sortit de la letargia hivernal…

Cada vegada hi ha més pastisseries que, quan arriben aquestes dates, guarneixen els aparadors amb monumentals figures de xocolata: gallines, conillets, pollets,…

Aquí teniu una petita mostra dels nostres treballs.

Gràcies als pares i mares que ens heu ajudat a buidar els ous!
Ja sabem que no és fàcil!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *