TALLER DE RECICLATGE

Aquest matí els alumnes de 2n curs hem realitzat un taller sobre el reciclatge.  Primer ens han explicat un conte  amb la finalitat de conscienciar-nos que s’ha de llençar la brossa als contenidors i també que hem de generar el menor residu possible.  Després hem retallat productes de catálegs d’aliments i els hem classificat al contenidor correpsonent. Ens ho hem passat molt bé!

Després d’haver realitzat l’activitat, ens hem adonat que s’haurien de generar menys residus,. També hem après a reciclar correctament, ja que hi havia objectes que no sabíem exactament a quin contenidor llençar-los.

Us deixem algunes imatges del taller.

 

 

Aquest article ha estat publicat en General, SEGON CURS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *