Vídeo: “Manteniment i seguretat dels ordinadors”

Aquest curs, el CFA Palau de Mar ha elaborat un vídeo didàctic sobre el Manteniment i la seguretat dels ordinadors, adreçat als estudiants d’informàtica del centre, tot i que el seu contingut és de gran interès per a qualsevol usuari d’ordinadors, ja siguin portàtils o de sobretaula.

El video ha estat elaborat mitjançant un format d’entrevista a Sergio Pereyra, tècnic informàtic, que col·labora amb el CFA Palau de Mar, en el manteniment i actualització dels ordinadors  del centre.

El CFA Palau de Mar vol donar les gràcies a en Sergio Pereyra, per a prestar-se a aquesta col·laboració, en l’elaboració d’un material de gran utilitat per als estudiants d’informàtica.del centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *