Taller d’Economia domèstica al CFA Palau de Mar

El passat dilluns dia 6 de març es va realitzar al CFA Palau de Mar el taller “Economia domèstica: superant el dia a dia” del Programa EFEC Adults que “s’emmarca dintre del Programa EFEC d’Educació Financera a les Escoles de Catalunya amb l’objectiu de fer arribar coneixements en finances personals a la població adulta“.

El taller estava adreçat als estudiants de GES 1 i als estudiants de GES 2 que no van participar en aquesta activitat durant el curs passat.

Taller EFEC Adults al CFA Palau de Mar

Taller EFEC Adults al CFA Palau de Mar

Es tracta d’uns tallers organitzats per l’Institut d’Estudis Financers (IEF) supervisat pel departament d’Ensenyament en els que “es tracta d’explicar, de manera pràctica, conceptes bàsics de finances personals perquè els assistents els puguin dur a la pràctica ells mateixos. Ens referim a conceptes com el pressupost personal, el fons d’emergència, l’endeutament i altres conceptes d’inversió.

Estudiants de GES 1 i GES 2 al Taller EFEC

Estudiants de GES 1 i GES 2 al Taller EFEC

Aquest és el tercer curs en què, de manera consecutiva, el CFA Palau de Mar ha participat en el projecte per tal d’apropar els coneixements d’economia domèstica als estudiants del Graduat en Educació Secundària.. Podeu trobar més informació de les edicions anteriors d’aquest programa al CFA Palau de Mar en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *