Videoconferències a COMPETIC 2

Aquest curs, un any més, el professorat d’informàtica del CFA Palau de Mar, ha organitzat una activitat amb els estudiants de COMPETIC 2, consistent en la realització d’una videoconferència per tractar temes relacionats amb els continguts del curs.

Així, el divendres 20 de gener, en Juanmi Muñoz, mestre i pedagog, expresident de l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia i tècnic docent al CRP del SE de Sant Martí, va respondre per videoconferència a les preguntes que li van formular els estudiants del grup de COMPETIC 2 matí.

Videoconferencia amb els estudians de COMPETIC 2

Videoconferencia amb els estudians de COMPETIC 2

Per la seva part, Miquel Fitó, mestre de primària i professor de persones adultes, exdirector del CFA Manuel Sacristan i impulsor dels ensenyaments de COMPETIC com a tècnic docent del Departament d’Ensenyament, va intervenir el passat dimecres dia 1 de febrer per a respondre a les qüestions plantejades pels estudiants del grup de COMPETIC 2 tarda.

Durant aquestes sessions van sorgir diferents temes relacionats amb les TIC i el seu impacte en la societat, com ara l’economia col.laborativa, la realitat augmentada i la realitat virtual, la impressió 3D, l’Internet de les coses, el Big data, la tecnologia educativa, el software lliure i la identitat digital i la seguretat a les xarxes socials.

Des del CFA Palau de Mar volem agrair a en Miquel Fitó i a en Juanmi Muñoz, la seva predisposició i el seu temps per a compartir amb els nostres estudiants els seus coneixements sobre la tecnologia digital i les seves repercussions socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *