El CFA Palau de Mar col·labora amb el projecte internacional IMPACT on ESL

El CFA Palau de Mar ha estat convidat a col·laborar amb el projecte internacional IMPACT on ESL, en el qual participen nou ciutats europees i que té com a finalitat analitzar les actuacions que es desenvolupen en diferents ciutats per a evitar l’abandonament escolar prematur.

Estudiants de GES 2 del CFA Palau de Mar

Estudiants de GES 2 del CFA Palau de Mar

En el marc d’aquest projecte, el passat dijous dia 14 de gener va tenir lloc una reunió a l’Institut Escola del Treball, organitzada pel Consorci d’Educació de Barcelona, en la qual, el CFA Palau de Mar i l’Institut Escola del Treball van se convidats a explicar les activitats desenvolupades en matèria de prevenció de l’abandonament prematur i, en el nostre cas, les actuacions realitzades per tal de fomentar el retorn al sistema educatiu d’aquells estudiants que s’adrecen al nostre centre amb aquesta finalitat.

A la reunió, a més del director del CFA Palau de Mar, hi van assistir membres del projecte internacional IMPACT on ESL, representants del Consorci d’Educació de Barcelona i de la Inspecció d’Educació de Barcelona i membres de l’equip directiu i de l’equip pedagògic i d’orientació de l’Institut Escola del Treball.

Teniu més informació a la pàgina web de l’Intitut Escola del Treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *