Tallers EFEC

Per segon anys consecutiu, el CFA Palau de Mar participarà en el programa EFEC Adults.

En concret es realitzarà un taller anomenat “Economia domèstica: Superant el dia a dia“, que es repetiran els dies 11 i 13 d’abril, dilluns i dimecres respectivament de 18 a 20 h

Tal com s’explica en la pàgina web del projecte, aquests tallers estan dirigits “a persones d’entre 18 i 65 anys que volen formar-se culturalment, preparar-se acadèmicament o rebre instrucció bàsica per tal d’afrontar les exigències i reptes de la societat actual“.

Es tracta d’uns tallers organitzats per l’Institut d’Estudis Financers (IEF) supervisat pel departament d’Ensenyament en els que “es tracta d’explicar, de manera pràctica, conceptes bàsics de finances personals perquè els assistents els puguin dur a la pràctica ells mateixos. Concretament ens referim a matèries com el pressupost personal, el fons d’emergència, l’endeutament i altres conceptes d’inversió“.

Tot i que els tallers d’EFEC Adults estan adreçats als estudiants del Graduat d’Educació Secundària, els estudiants d’altres ensenyaments que hi vulguin participar s’hi podran inscriure fins a completar el nombre de places disponibles.

Tots els estudiants i les estudiants del centre que ho desitgin, excepte els de GES que ja tenen la plaça reservada, podran inscriure’s fins a esgotar-se les places en l’horari següent a l’aula d’autoformació:

  • Dilluns dia 4 d’abril de 9 a 10 h
  • Dimarts dia 5 d’abril de 16 a 17 h
  • Dimecres dia 6 d’abril de 9 a 10 h i de 14:00 a 15:00 h
  • Dijous 7 d’abril de 18 a 19 h

Us deixen un vídeo emès per Barcelona TV, enregistrat en el CFA El Clot, amb motiu de la impartició d’un taller d’economia financera.

Screenshot_1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *