El CFA Palau de Mar a The Phonix

Enguany, per primera vegada, els estudiants amb unes edats compreses entre els 18 i els 30 anys dels centres de formació de persones adultes, poden participar al Concurs d’anglès The Fonix.

fonix-header16Tal com estableix en la web del concurs:

El concurs està organitzat per International House Barcelona, per la Fundació Catalana de l’Esplai i per la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat organitzada en el marc d’iniciatives socials d’accions d’entorn i d’activitats vers l’excel·lència i en el del Pla d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.

El concurs és una iniciativa que pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual.

Amb aquesta finalitat, el CFA Palau de Mar ha decidit facilitar la participació de diversos estudiants del Graduat en Educació Secundària en aquest concurs, esperant que sigui una experiència enriquidora per a tots plegats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *