Revista de primavera 2015

Colpits per la notícia de la mort d’un company de professió, a mans d’un estudiant de l’Institut Joan Fuster de Barcelona, el passat dilluns dia 20 d’abril vàrem presentar el número de primavera de la Revista Escolar del nostre centre.

L’acte va començar amb el rebuig més absolut dels fets esmentats i amb un emotiu minut de silenci en record de la víctima.

Posteriorment, com és tradicional, els autors dels textos van llegir fragments de les seves creacions, que podeu trobar de forma íntegra en la versió digital de la revista.

 

L’acte va servir, a més, per a commemorar el desè aniversari de la publicació, motiu pel qual vàrem tenir la satisfacció de poder comptar amb en Josep Oliveras i en Vicenç Oset, exprofessors del CFA Palau de Mar i impulsors de la revista, ara fa deu anys.

Josep Oliveras i Vicenç Oset, impulsors de la Revista Escolar, ara fa deu anys

Josep Oliveras i Vicenç Oset, impulsors de la Revista Escolar, ara fa deu anys

Des del CFA Palau de Mar volem agrair a tots aquells i a totes aquelles qui, al llarg d’aquests 10 anys, heu fet possible amb les vostres aportacions que la revista del centre hagi estat una realitat, curs rere curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *