Visita Institut Quatre Cantons

Amb l’objectiu de preparar la implantació del projecte mapaTIC que el centre durà a terme durant el segon i tercer trimestre d’aquest curs, part del professorat del CFA Palau de Mar va visitar l’Institut Quatre Cantons, un referent de l’aprenentatge basat en projectes i l’ús de les TIC i membre de la Xarxa d’Instituts Innovadors associats a l’ICE de la UAB.


Durant la visita, en Ramon Grau, director de l’Institut Quatre Cantons va explicar al professorat del CFA Palau els trets distintius del projecte educatiu del centre, i a continuació, vàrem visitar diferents aules en les quals els estudiants estaven treballant els diferents projectes amb la supervisió del professorat.

Aquestes visites tenen per objectiu conèixer diferents experiències d’èxit, en l’àmbit de la innovació educativa, per tal d’analitzar la seva possible implantació en el projecte educatiu del CFA Palau de Mar

Des de l’equip directiu volem agrair a Ramon Grau i al professorat del l’institut Quatre Cantons la seva acollida i que ens permetessin conèixer de primera mà la magnífica tasca que estan realitzant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *