Dilluns, 13 d’abril ens va visitar la Menjamina, un personatge molt especial que, sense dir ni una sola paraula, ens va demanar ajuda per millorar el seu restaurant.
La Menjamina i la seva amiga són de L’ESCOLA DEL CONSUM de Barcelona i van venir a les nostres classes a fer el taller NYAM, NYAM… QUÈ HI HA PER BERENAR?

Què hi ha avui per berenar? Puc berenar sempre pa amb xocolata? Un bocí de pastís és un bon berenar?
La tarda va de la mà del berenar. Berenem cada dia sense reflexionar massa que en un tros d’entrepà, en una peça de fruita o en la brioixeria hi intervenen molts elements. En el taller, ens van plantejar el berenar com una necessitat d’alimentació i per tant de salut. Però també ens van fer saber que el berenar esdevé un acte social, en el qual les emocions i els gustos hi tenen molta rellevància.
Vam reflexionar sobre el moment de comprar el berenar, els criteris de tria i els processos i actituds pròpies de l’acció de comprar.

Aquí teniu algunes fotografies: