SORTIDA MUSEU DE LES MATEMÀTIQUES

Ahir vam anar d’excursió al Museu de les Matemàtiques de Cornellà.

Primer vam realitzar uns reptes matemàtics que consistien en construir figuren en 3d, resoldre problemes, sortir d’un laberint , fer sèries … Van passar una estona molt divertida i a més vam superar tots els reptes!

(Si feu clik a la imatge podreu veure les fotografies)

Després vam esmorzar i vam agafar força per fer el taller. En aquest taller vam aprendre que eren els pentominos i vam fer diverses activitats amb ells. Algunes eren complicades, però les vam acabar solucionant.

Finament vam dinar i vam jugar una estoneta al parc.

SANT JORDI

El 23 d’abril va ser un dia molt divertit perquè vam realitzar activitats molt xules!

A primera hora del matí ens va tocar decorar galetes. Vam estirar el fondant, el vam tallar,li vam donar forma i … van sortir aquestes meravelloses galetes.

Després del pati vam celebrar els jocs florals. L’elecció dels guanyadors va ser molt complicada perquè tots els cal·ligrames estaven molt elaborats. Finalment el jurat va decidir que els guanyadors fossin:

3rA: Edna Angel i Ivan Yeste

3rB: Elena i Erik.

I per acabar el dia vam realitzar una manualitat amb l’ajuda de les famílies. Era un treball complicat i laboriós però el resultat va ser fantàstic!!

Aquí podeu veure les fotografies de 3rB

MONA DE PASQUA!!

Pares i mares,
Aquí teniu les fotos de la preparació de la mona!
Va ser un dia molt divertit! Primer vam preparar la nostra mona, amb molta xocolata, lacassitos, plomes i pollets.
Després de tant treballar ens vam relaxar veient una pel·lícula i menjant crispetes.

Jocs de taula – 3B

Avui hem jugat a jocs de taula a la classe.

Durant unes quantes setmanes hem treballat el text instructiu a classe. Hem escrit les normes que utilitzem per jugar a l’oca, el parxís, l’uno, el dòmino,… Finalment hem fet unes partides per practicar el que hem après. Mireu les nostres fotos!!!

Sortida al Parc Catalunya de Sabadell – 3B

El passat 7 de febrer els nens i nenes de 3B vam anar al parc de Catalunya de Sabadell. Aquesta sortida està relacionada amb el nostre projecte sobre els arbres del nostre pati que fem a la classe.

Vam aprendre moltes coses sobre els tipus d’arbres que trobem al parc. Mireu les nostres fotos!!! 🙄  🙄