5ena edició del torneig

Ja fa temps que l’anterior director de l’escola es va jubilar i com a consequència aquest torneig es fa més gran. En el seu dia aquesta activitat esportiva i pensada per fer un agraïment a la feina feta pel Rodrigo s’ha transformat en un clàssic de l’escola. Cada vegada el número de nens/es que participen és major. Cada vegada els nens/es volen iniciar l’activitat abans.  Fins i tot els nens/es una vegada inicien les classes al setembre ja tenen dins de les seves converses la participació d’aquest torneig: – si jo m’apunto amb aquest o amb aquell equip. La veritat és que desprès de cinc anys portant a terme el torneig, per mi és un orgull veure aquesta emoció en els nens. Volia donar les gràcies a tots els mestres que ja en el seu dia van estar al meu costat, ajudant-me a la feina d’organització que us ben asseguro no es gens fàcil. Si tenim la sort de que la nostra escola s’ha anat fet més gran en el pas d’aquests cinc anys, el torneig li ha acompanyat en aquest creixement. Els mestres d’educació física que m’han ajudat en aquest camí i molt especialment a l’Eva, mestra que va iniciar aquesta activitat i que en part aquest torneig també és d’ella.  També m’agradaria donar les gràcies als mestres que durant els cinc anys han treballat amb els sentiments que genera en els nens el torneig, discussions, alegries, tristesses, debats, i que han entés que formen part del joc. És per mi molt emotiu veure com companys de feina entenen els objectius i els aprofiten per treballar els valors educatius que genera el torneig com a propis de les aules. No m’agradaria deixar-me a l’equip directiu actual per confiar en l’activitat i amb la confiança que dipositen anar fent-la cada any més gran. Com tampoc no vull deixar de recordar el pes important que té el Jesús, l’antic conserge, que pintava les línies del camp de terra i s’engrescava veient com els nens jugaven a l’hora del patí.  Però si he d’agrair molt especialment a algú, aquests son els alumnes de l’escola que any a any, dia a dia han ajudat a que aquest torneig faci el seu cinquè aniversari.

Aquest torneig és una activitat que em porta molts records i que passats aquests cinc anys et dona per fer un balanç i recordar com ha anat creixent. La veritat és que en la redacció d’aquests records se’m fa difícil imaginar l’evolució d’aquesta tasca, que vam iniciar com un esdeveniment festiu i ara tinc la impressió que és un dels molts records que se’n porten els alumnes que han passat per l’escola.  Espero que els torneig faci d’altres aniversaris i que entre tots el fem cada dia un tret identificatiu de la nostra escola.

Moltes gràcies a tots i per a molt anys.

Fernando Martos

Mestre d’educació física de l’escola Mn Ramon Bergadà

3 thoughts on “5ena edició del torneig

 1. Adriana Garcia Ruiz

  Jo crec, que cada vegada seran més nens/es que se voldran a puntar.
  Cada vegada volem que el torneig començi abans.
  Això vol dir que ens agrada el torneig que feu, que ho passem pipa, que ens divertim…
  =)

 2. Oscar Garcia Bodón

  Hola, sóc el pare de l’Adriana.
  l’Adriana sempre mesplica coses sobre el torneig, i yo crec que es molt divertit…
  Els nens/es se diverteixen un munt…
  Bueno Fernando jo crec que va ser una bona idea perqué els nens/es se diverteixen un munt, perqué pugin aprende…
  Bueno espero que aquest any us vagi molt bé.
  Saludos! =)

 3. Margarida

  I tant que n’has d’estar d’orgullós, és tot un esdeveniment a l’escola. Els nens i les nenes de 4 t B estan molt engrescats.
  Com a mestra només et puc donar les gràcies per aquesta tasca, veure’t a les hores de pati arbitrant els partits i en molts altres moments organitzant el torneig és encoratjador. Això sí que és vocació de mestre! Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *