AMBIENTS D’APRENENTATGE

Benvolgudes famílies d’infantil!

Tot l’equip de mestres d’infantil està treballant de valent des de finals del curs passat per tal d’engegar una nova proposta dins el nostre Projecte de cicle. Es tracta d’una nova estratègia metodològica anomenada AMBIENTS D’APRENENTATGE, la qual consisteix en oferir a l’infant diferents espais i materials dedicats a un tema en concret on el nen/a experimenta, observa, toca, sent i és el protagonista del seu propi aprenentatge i el mestre deixa de ser el director d’orquestra per a convertir-se en guia i espectador, sempre en segon terme.

Més endavant ja us informarem de quins ambients durem a terme i com ho farem! Quam ho tinguem tot preparat us ho farem saber i anirem penjant fotos cada setmana!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *