SORTIDA A ORGANYÀ I ALINYÀ

L’Izan ens explica la sortida a Organyà i Alinyà

El dijous, 19 de maig vam anar d’excursió a Organyà i a Alinyà. Primer, quan vam arribar, vam anar a veure el sostre de la col•legiata de Santa Maria, i després vam anar al museu de “les homilies d’Organyà” i vam anar a esmorzar.
Després, vam arribar a Alinyà i vam visitar l’església de Sant Esteve d’Alinyà i més tard vam caminar una bona estona per la muntanya. Quan vam arribar, vam veure els voltors, i diferents espècies:voltor comú, voltor aufrany, voltor negre i trencalòs. Després vam menjar i vam tornar cap a casa.

IMG_7278_renamed_9551

IMG_7273_renamed_22833

IMG_3453_renamed_11948

Aquest article ha estat publicat en Cicle Mitjà. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *