El Marçal de 4t ens explica com han anat les colònies per Banyoles

IMG_2739M’agrada anar de colònies perquè puc jugar molt amb els meus amics, fem coses molt divertides que a l’escola no podem fer, com la discoteca, jugar a voleibol, jugar en un petit parc i sobretot poder dormir dues nits amb els meus amics. També m’agrada perquè passem moltes aventures.

Aquest any a la casa de colònies el Vilà de Banyoles hem fet mil coses.

Quan vaig entrar a la casa vaig “flipar”. Després d’instal·lar-nos  a les habitacions ens deixaven temps lliure i al cap d’una estona tocaven una campana per anar a dinar o a sopar. A la tarda una estona de temps lliure i després activitats amb els monitors. Així tots els dies!!

També hi havia una piscina però com que estem al mes d’abril, i no fa gaire bo, no ens vam poder banyar. Ah! i també feien el menjar molt bo!!

A mi m’agradaria tornar-hi al juny per poder-me banyar a la piscina i tornar a veure els monitors i les cuineres.

IMG_2735IMG_2764

IMG_2740 (800 x 450)IMG_2742

Aquest article ha estat publicat en Cicle Mitjà, Cicle Superior. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a El Marçal de 4t ens explica com han anat les colònies per Banyoles

 1. Sara diu:

  Aquestes colònies han estat de les millors.
  M’ho he passat molt bé perquè vam fer moltíssimes coses divertides.

 2. Mar Casal diu:

  Aquestes colònies han estat molt divertides, m’ho he passat molt bé i també hem fet moltes activitats molt divertides.

 3. aleix godinho diu:

  M’ho vaig passar molt bé i vam fer moltes activitats!! El que més em va agradar van ser les Estunes, ja que eren impressionants!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *