PROU TERRORISME

 

Aquest text és sobre el jihadisme i en record a les víctimes de París.

El jihadisme és un neologisme occidental utilitzat per a denominar a les branques més violentes i radicals de l’Islam polític, caracteritzades per la freqüent i brutal utilització del terrorisme en nom de la “guerra santa”, en nom d’Al.là.

Després de l’atemptat jihadista de divendres passat, crec que els han de parar els peus, perquè estan destrossant la bona convivència i la llibertat al món,  i inciten a que la gent sigui racista amb tots els musulmans, quan la immensa majoria d’ells no hi tenen res a veure.

La cèl·lula terrorista del jihadisme utilitza la religió per matar o bé ferir a persones innocents perquè no comparteixen les seves creences, la seva religió.

Donen una mala imatge de la cultura musulmana, que en realitat és una cultura intel.ligent i bonica.

Fan que la gent d’Occident catalogui  tots els musulmans de terroristes, quan només ho són ells. Igual que quan tothom deia que tots els Bascs eren terroristes, i només ho era un grup determinat de persones (ETA).

En resum, que estan aconseguint que tothom pensi que la cultura musulmana funciona a base d’amenaces i de terrorisme i no és veritat és una bonica cultura.

Elena – Sisè

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a PROU TERRORISME

  1. Isabel diu:

    Hola jo heus dono molta raó però també m’agradaria fer un minut de silenci amb els nens que s’estan morin cada dia a africà i a tot Àreu també m’agradaria fer un minut de silenci pels nens que es moren cada dia també heus dono raó i també em fa molta pena però m’agradaria fer un altre minut de silenci per ells gràcies espero que es compleixi????????????????

  2. Marc Pino diu:

    Això dels ateptats és molt greu. Perquè ho van fer???

  3. Paco. diu:

    No se perquè ho van fer però jo crec que no van ser gaire llestos els autors dels atemptats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *