INNOVACIÓ

NEUROCIÈNCIA: Programa d’estimulació Neurosensorial (PEN)

Al curs 2014-2015 a l’escola vam voler seguir la línia encetada el curs anterior amb el projecte Tomatis i vam portar a terme un Programa d’Estimulació Neurosensorial (PEN). Vam dotar al nostre centre de dos productes tecnològics, premiats en els darrers anys, que poden ajudar a als nostres alumnes a trobar un estat òptim de relaxació i autocontrol que porta a una millora del rendiment acadèmic i a processar la informació de manera eficaç. Aquests productes són:
EMWAVE: Programari que permet veure a la pantalla d’un ordinador, i a temps real, els patrons de comportament del cor i dóna informació de quan s’està en un estat de coherència. Amb un sensor de pulsacions connectat a un USB; a través de tècniques, exercicis i jocs; s’arriba a un estat òptim, on es millora la capacitat de concentració i, a poc a poc, es va incrementant la resiliència (capacitat de recuperar-se) i el control de l’equilibri emocional.
FORBRAIN: Auriculars amb transmissors de conducció òssia i amb un dispositiu que filtra la pròpia veu. Aquest aparell treballa la consciència fonològica, millora l’expressió oral, la dicció i la fluïdesa verbal i afavoreix l’atenció, la memòria i la concentració.
Aquestes eines complementen projectes que es duen a terme a l’escola com són l’Educació Emocional i l’Impuls a la Lectura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

 
Go to Top