Certamen de lectura en veu alta

Organitzat pel Servei Educatiu del Baix Empordà en col·laboració amb la Fundació Enciclopèdia Catalana, el dijous 7 d’abril es va celebrar al Teatre Municipal de Palafrugell els Quarts de final del XII Certamen de Lectura en Veu Alta. En aquesta edició hi van participar 16 centres de primària i secundària de la comarca que presentaran 53 excel·lents lectors de diferents categories i edats, des dels Grumets Vermells de CM fins a les Tropes de Corsaris de 3r i 4t d’ESO.

La sra. Marta Cama, mestra de l’escola, va presentar l’acte i els alumnes Miquel Pareta de 4t  i Arnau Jiménez de 6è van ser els representants de l’escola. Ho van fer molt bé. El nivell va ser molt alt i el Jurat va tenir moltes dificultats per per decidir quins havien de ser els lectors que aniran a les semifinals de Girona.

Fent clic sobre les imatges podreu veure totes les fotos de l’àlbum

Quant a b7005248

Bloc de la nostra escola on es pot veure una mostra de les diferents activitats que es porten a terme en l'escola.
Aquest article ha estat publicat en Escola. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *