Fira Dolça

Un any més, l’AMPA ha participat a la fira Dolça de la Bisbal, gràcies com sempre, a la col·laboració de tots els que heu portat pastissos. Tal i com es va decidir amb la direcció de l’escola, els beneficis recollits aniran destinats a les activitats de final de curs dels alumnes de 6è. Per això, els venedors de la parada van ser els alumnes d’aquest curs, amb el suport de diversos pares. Des de l’AMPA creiem que és una acció molt positiva per a tots, ja que participar és educar.

Quant a b7005248

Bloc de la nostra escola on es pot veure una mostra de les diferents activitats que es porten a terme en l'escola.
Aquest article ha estat publicat en AMPA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *