Atletisme 6è

Els nens i nens de 5è hem anat a l’estadi municipal de Palafrugell a fer atletisme, dins dels Jocs Escolars Esportius de la Bisbal. La jornada ha esta organitzada pel Patronat Municipal d’Esports i les escoles de la Bisbal. Hem volgut anar a l’estadi perquè els nens i nenes puguin trepitjar i gaudir de l’atletisme en viu, en un estadi amb pista i instal·lacions adequades per a la pràctica d’aquest esport.

Hem fet les següents proves:

60 m llisos, llançament de jabalina (amb pilotes de vòrtex), salt d’alçada, salt de llargada, 60 metres tanques, salt de perxa (des d’un calaix), llançament de martell (amb martell tou de 2 kg). llançament de pes i relleus de 5x8o m.

La jornada ha anat molt bé i els nens han gaudit de l’atletisme en un estadi a l’aire lliure.


Quant a b7005248

Bloc de la nostra escola on es pot veure una mostra de les diferents activitats que es porten a terme en l'escola.
Aquest article ha estat publicat en Cicle Superior. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *