La boca i les dents: informacions i consells saludables

Quan et fan una fotografia, tothom et diu: – “Digues patata” “somriu”. Tu ho fas, obres la boca i ensenyes les dents. Quan t’ensenyen la foto, veus a una persona feliç. Com més sanes tinguis les dents, més feliç semblaràs.

Les teves dents són importants. Si tens cura d’elles les tindràs fortes i sanes, podràs mastegar bé els aliments per crèixer. Les dents també et permeten parlar amb claredat. I a més t’ajuden a tenir una bona aparença.

Quant a b7005248

Bloc de la nostra escola on es pot veure una mostra de les diferents activitats que es porten a terme en l'escola.
Aquest article ha estat publicat en Escola. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *