EXPLIQUEM CONTES ALS ALUMNES DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL

Ahir dia 27 d’abril vam rebre una visita molt especial: els nens i nenes de la classe de les tortugues de l’escola bressol “La Pitota”. A la biblioteca de l’escola, els alumnes més grans (Cicle Superior) els van explicar un conte preferit de la seva infantesa. Prèviament se l’havien estat preparant durant les sessions de biblioteca i, els més petits, van estar molt atents a la història que els explicaven mentre guadien de les il·lustracions.

Alumnes de Cicle Superior amb nens i nenes de La Pitota.

 

Moltes gràcies a tots per compartir amb nosaltres aquests moments. Tan grans com petits vam aprendre molt els uns dels altres i vam viure uns instants plens de màgia, cultura i valors.Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *