JORNADA DE PORTES OBERTES FESTIVA I MOLT PARTICIPATIVA

escolaesculturaLa tarda d’ahir diumenge 8 de març les portes de l’escola es van obrir a totes aquelles persones que van voler conèixer de ben a prop les activitats i projectes que es porten a terme, els espais on conviuen i aprenen els nens i nenes i el projecte educatiu.

Tothom qui va voler també va poder participar dels diferents tallers organitzats per l’AMPA de l’escola que van comptar amb una gran afluència d’alumnes i familiars: taller d’experimentació amb l’Alegria, taller de lletres de l’abecedari i taller de “cançons per aprendre” amb la cantant Dàmaris Gelabert.

L’escola estava ambientada amb treballs elaborats pels mateixos alumnes: exposició de manualitats elaborades a l’activitat extraescolar de l’Alegria i unes escultures gegants seguint l’estil de dos escultors treballats a Cicle Mitjà: Lygia Clark i Louise Bourgeois. Cal dir que l’AMPA va participar de manera molt activa en tot el procés de disseny i construcció de les dues escultures amb un resultat excel·lent.

Des de l’escola volem agrair la visita i la participació de totes les famílies que es van participar de la Jornada i en especial a l’AMPA per tot el seu suport i col·laboració (algunes de les fotografies que acompanyen aquest article han estat cedides per la mateixa AMPA de l’escola).

Escultura imitant l’estil de Louis Bourgeois

Escultura imitant l’estil de Lygia Clark

Més fotografies de la tarda de diumenge amb els treballs dels alumnes i totes les activitats:

I la cantant ens dedica aquesta notícia al seu facebook juntament amb les fotografies de la seva visita a l’escola. Moltes gràcies Dàmaris!

damarisescola

RECORDEU EL VIDEOCLIP QUE ELS ALUMNES DE CICLE MITJÀ VAN CREAR I GRAVAR AMB LA CANÇÓ DE L’ABECEDARI DE LA DÀMARIS?

Enllaç a l’article sobre el procés d’elaboració del videoclip

Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, AMPA, famílies, poble, professorat, Visites. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a JORNADA DE PORTES OBERTES FESTIVA I MOLT PARTICIPATIVA

 1. Montse diu:

  Bon dia a tots!!
  Com a pares, la jornada d’ahir ens va fer sentir orgullosos de tenir els nostres 3 fills a una escola com aquesta. Tots 3 ens vàren ensenyar, ben contents, les seves respectives aules… la veritat és que no ens estranya que estiguin cofois, feien molt de goig !! No només le seves, sinó que tota l’escola era digne d’observar. A cada raconet hi havia tresors fets per els alumnes….
  Espectacular les escultures que hi havien !!!!!!
  Sabem que és possible gràcies a l’esforç de totes les mestres.
  Gràcies per compartir amb les famílies una tarda com la d’ahir..
  Montse i David

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *