ESPECTACLE DE NADAL: L’ESTRELLA QUE VOLIA TENIR CUA

Avui dia 22 de desembre la sala polivalent municipal s’ha omplert de gom a gom per gaudir de la representació de Nadal dels alumnes de l’escola. Sota el títol “L’estrella que volia tenir cua” (adaptació d’un conte de Jaume Cela) els nens i nenes ens han obsequiat amb una gran actuació acompanyada de cançons i imatges digitals buscades pels mateixos alumnes.

Però…com s’ho farà l’estrella per aconseguir la seva apreciada cua? Doncs…viatjarà a la terra on trobarà animals que tenen cues molt boniques però que no li poden donar perquè els fa una funció molt especial. Així doncs, durant el seu viatge es trobarà amb lleons, micos, esquirols, vaques, gossos, cavalls…i altres estrelles. Però serà un nen qui, amb l’ajut d’altres estels, aconseguirà crear una fantàstica cua que serà l’enveja del firmament.

Tot plegat, una bonica història plena de música i bonics diàlegs que culmina amb una cançó amb flauta per part dels alumnes de 6è (l’himne de l’alegria) i una cantada conjunta de dues nadales (el Rabadà i el Fum, Fum, Fum) per part de tot el públic assistent.

Podeu tornar a recordar tota l’obra a través d’aquest VÍDEO.

Per acabar i com ja acostuma a ser habitual, s’ha projectat la “postal digital“: A L’ESCOLA LLUÇANÈS, AQUEST NADAL…SOMIEM TOTS JUNTS amb l’objectiu desitjar-vos unes bones festes, un bon Nadal i un feliç 2015. (Al final de l’article podeu veure i descarregar-vos les fotografies que formen part d’aquest vídeo)

Un cop més, us agraim a tots la vostra companyia en una tarda tan emotiva i especial per a tots nosaltres. Pels vostres aplaudiments, pels vostres somriures, pel vostre caliu i per tot el vostre suport: MOLTES GRÀCIES!

La representació en imatges: (clicant dues vegades sobre el títol us podreu descarregar les fotografies)

Fotografies de la postal digital “SOMIEM TOTS JUNTS”:

Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, famílies, festes, poble, teatre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a ESPECTACLE DE NADAL: L’ESTRELLA QUE VOLIA TENIR CUA

 1. Eva Segura diu:

  Una felicitació molt emotiva. Que els somriures i les abraçades ens acompanyin sempre.
  Aquesta escola és genial !!!

 2. judit diu:

  No el puc deixar de mirar I cada vegada que ho faig acabo amb els ulls entelats. Es superbonic. Molt bona feina. Comparteixo el comentari de l ‘Eva, escola genial.
  bon nadal a tothom

 3. Escola diu:

  Moltes gràcies pel teu comentari Judit, realment haver viscut tot el procés i veure també el resultat final emociona. Bon Nadal!

 4. Escola diu:

  I unes famílies genials també!
  Que important que és una abraçada al moment oportú.
  No poden faltar mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *