CANTADA DE NADALES AL CENTRE DE DIA I LA RESIDÈNCIA

El passat dia 15 de desembre els alumnes de Cicle Mitjà van anar al Centre de dia del poble a cantar nadales acompanyats de la coral Sant Jordi i, l’endemà, els alumnes de Cicle Superior van portar l’esperit nadalenc a la residència cantant pels avis i les àvies que es van alegrar en veure la nostra arribada.

Totes dues experiències van ser molt gratificants pels alumnes i una bona manera d’iniciar els actes de nadal incorporant la música i els projectes més socials i de relació amb el poble i la seva gent.

Gràcies a tots per haver-nos acollit tan i tan bé i…fins l’any vinent!

Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, festes, poble, Projectes, serveis, sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *