CONSTRUIM ESTELS PER FER-LOS VOLAR!

P1140750Aquesta tarda, a l’escola, hi ha hagut una activitat frenètica però molt gratificant i productiva. Una bona colla de familiars ens han ajudat a construir uns preciosos estels repartits en diferents grups de nens i nenes de diferents edats, des de P3 fins a 6è.

Els estels que hem construit es faran volar el proper dia 10 de desembre a les 10 del matí simultàniament amb la resta d’escoles de tot Catalunya que s’hi han adherit. Aquesta propsota que es troba dins del marc de celebració del Tricentenari del 1714 coincideix també amb la celebració del dia mundial dels drets humans.

Des de l’escola volem fer arribar un missatge d’agraïment a totes les famílies que han participat en aquest procés de construcció, per la seva energia i la seva predisposició gaudint d’una activitat conjunta família-escola molt interessant per tots.

Properament ja us informarem dels detalls de l’enlairement. Per més informació sobre aquesta iniciativa podeu consultar el següent enllaç:

http://www.xtec.cat/web/centres/celebracions/2013/1714/femvolarestels

Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, AMPA, famílies, poble, professorat, Projectes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *