EL PROJECTE DE RECUPERACIÓ DEL FLABIOL I EL TAMBORÍ AL DIARI EL 9 NOU

flabiol i tamborí

El dia 3 de març el diari El 9 Nou va dedicar un article al Projecte sobre el flabiol i el tamborí que s’està portant a terme a la nostra escola amb l’objectiu de recuperar aquests dos instruments tradicionals tan presents a les nostres terres.

Des de l’àrea d’educació artística els alumnes aprenen a tocar el flabiol i participen en un taller de construcció de tamborins.

 

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, Lluçanès, Projectes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *