INSCRIPCIONS AL SERVEI DE MENJADOR (CURS 2013-2014)

Benvolgudes famílies, si penseu fer ús del servei de menjador i ja sabeu els dies fixes que el vostre fill/a en farà us recomanem registrar-vos directament online a través de la web de menjador. D’aquesta manera s’agilitza i es facilita el procés.

Els passos a seguir son senzills i, un cop feta la inscripció, cal imprimir el document i lliurar-lo a la secretaria del centre.

De tota manera, un cop iniciat el curs escolar, també podreu disposar del full d’inscripció a la secretaria de l’escola o descarregar-los directament de la pàgina de menjador d’aquest mateix bloc clicant AQUÍ.

Clicant sobre la següent imatge accedireu directament al fomulari:

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *