PREPAREM EL PROPER CURS 2013-2014

A continuació podeu consultar, guardar o imprimir el document que vam donar als vostres fills/es a l’acabar el curs escolar on hi trobareu informacions importants de cara el curs vinent i el material de cada cicle.
Per qualsevol consulta o aclariment podeu passar per l’escola.
BONES VACANCES!

ACCÉS AL DOCUMENT COMPLET (per guardar o imprimir): clicant AQUÍ.

VISUALITZACIÓ DEL DOCUMENT:

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en gestió i organització, material. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *