TREBALLEM LA DIFERÈNCIA: EL CORB

Ja fa uns anys que, des de l’escola, es dóna molta importància al treball dels valors i les emocions a partir d’un programa de competència social i emocional anomenat “DECIDEIX”.

Els alumnes de cinquè han estat treballant, entre altres valors, el respecte a la diferència a través d’un conte molt bonic d’en Leo Timmers publicat per l’editorial “animallibres” i que porta per títol “EL CORB”. Han buscat nous títols, han ordenat la història, n’han fet un resum i han escrit allò que han après a través del conte.

Entre tots, va sorgir la idea de publicar un conte original basat en aquesta història i, per aquest motiu, van estar dibuixant cadascuna de les il·lustracions i preparant el text que les acompanyaria. A més a més, durant aquest curs, els alumnes de cinquè també participien en un projecte anomenat “padrins de lectura” conjuntament amb els alumnes de P5 i 1r de Cicle Inicial amb la qual cosa aquest conte, serà un bon recurs per treballar la lectura compartida.

Si voleu gaudir de l’adaptació dels conte us la presentem tot seguit i, si ens voleu deixar la vostra opinió escrivint un comentari, nosaltres encantats/des!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, Valors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a TREBALLEM LA DIFERÈNCIA: EL CORB

  1. Eudald Rovira diu:

    El conte del corb m’ha agradat molt tots hi hem participat i no ens ha quedat bé ens ha quedat perfecte gràcies a tots i a sobretot a la mestra espero que els nens de cinquè espero que en fem més i sobretot n’eu de fer vosaltres hos o recomano gràcies a tots

  2. M’ha agradat molt aquest conte, ens ensenya una de les coses més importants de la vida, RESPECTAR. Tots ens ho vam pasar molt bé, espero que tornem a fer un altre conte. Gràcies a tots els nens i nenes de 5é i a la Yolanda!! <3. Un petó i una abraçada!!
    Marina

  3. Montserrat Recasens diu:

    Felicitats a tots/es els alumnes i profes de la vostra escola per aquest treball tan magnífic que heu fet sobre el conte. Nosaltres som d’una biblioteca de Torreforta, un barri de Tarragona i aquest any també treballarem el conte del Corb, en el nostre projecte de LLiga el conte i passa’l amb totes les escoles i entitats del nostre Barri. Buscant informació sobre el conte hem trobat el vostre bloc i ens ha agradat moltísssim..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *