CONVERSEM EL MEDI CREANT BOSSETES PER L’ESMORZAR

El divendres 8 de juny a la tarda els nens i nenes de l’Escola van poder participar en un seguit de tallers l’objectiu dels quals era la decoració d’unes boniques bossetes de roba per portar l’esmorzar.

Els alumnes, ajudats també pe les mestres i famílies voluntàries (pares, mares, àvies…) es van distribuir en diferents grups de treball on hi havia nens des de P3 fins a sisè. Cada grup passava per tres tallers diferents en els quals es podien cosir botons, enganxar genolleres, pintar amb pintura de roba, dibuixar amb retoladors, enganxar retalls de roba o cintes de colors… per tal que les bossetes quedessin ben divertides i personalitzades.

El taller, organitzat per la Comissió de Medi de l’Escola, pretenia:

  • Fomentar la cooperació i el treball en equip entre alumnes de diferents edats i les diferents famílies.
  • Reciclar i reutilitzar materials en desús per crear un nou material útil per a la conservació del medi.
  • Treballar diferents tècniques plàstiques i de psicomotricitat fina (fent ús de pinzells, retoladors, agulles i fil…) sempre ajudats d’una persona adulta o d’un alumne més gran, en el cas dels més petits.

Moltes gràcies a tots els familiars per la vostra col·laboració en aquests tallers.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, Medi Ambient, Valors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *