ELS NENS I NENES DE LA PITOTA VISITEN LA BIBLIOTECA

Avui dia 20 de març, els nens i nenes de la classe de les tortuguetes (P2) de l’Escola Bressol Municipal LA PITOTA ha visitat la nostra biblioteca.

A les 10 del matí, els alumnes de 4t els han rebut a les portes de l’escola i els han acompanyat a la biblioteca on els han explicat tot el què hi podien trobar, les activitats que s’hi feien i, tot seguit, cada infant ha pogut gaudir de la narració d’un conte al costat d’un alumne de 4t.

En aquesta ocasió tan especial els contes escollits eren ni més ni menys aquells contes preferits que els nens i nenes de 4t guardaven a casa seva i que ells mateixos havien triat i se l’havien preparat per explicar als infants més petits.
Tota una fantàstica experiència que, de ben segur, no oblidaran.

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES PER VISITAR-NOS

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a ELS NENS I NENES DE LA PITOTA VISITEN LA BIBLIOTECA

 1. AMPA diu:

  Bon dia a Tothom!!!!!

  Estem molt contents del projecte de literatura infantil que heu portat a terme els nens de la escola bressol i els de “l’escola dels grans “,heu aconseguit amb l’activitat que els nostres fill i filles entenguin que no només els pares , mares , avis i mestres poden llegir contes , que els amics de l’escola , germans i cosins tambè ,poden passar una estona divertida amb la lectura .

  Moltes gràcies a tots els nens i nenes de quart que heu fet possible , i per descomptat a tots els mestres que heu dedicat el vostre esforç a fer realitat aquest projecte.

  Una forta abraçada

  AMPA (ESCOLA BRESSOL LA PITOTA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *