SORTIDA A PARETS DEL VALLÈS

El dimecres 29 de febrer de 2012 els alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial vam visitar la biblioteca de Can Butjosa a Parets del Vallès. Vam conèixer la biblioteca i la seva història i, la Mercè, ens va explicar dos contes que tots vam escoltar amb molta atenció.
Al migdia vam anar a Caldes de Montbui a visitar la “Font del Lleó” i vam anar a dinar al parc de “Can Rius” on vam compartir una agradable estona de joc.
Com que ens ha agradat tant, els alumnes d’Educació Infantil us volem explicar de primera mà tot allò que vam viure durant l’excursió a través dels nostres dibuixos i les nostres explicacions a través d’una PRESENTACIÓ DIGITAL. Vam escriure-ho nosaltres mateixos amb la PISSARRA DIGITAL.

A continuació, també podeu veure TOTES LES FOTOGRAFIES de la sortida:

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a SORTIDA A PARETS DEL VALLÈS

  1. Eva diu:

    Val molt la pena poder visitar biblioteques tan xules com la de Can Butjosa. Felicitats per la iniciativa!

  2. rosa diu:

    molt divertit
    va arribar molt content i veien les fotos ho entenem
    seguiu així

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *