ARRIBA EL CARNESTOLTES

A la nova pàgina sobre el CARNESTOLTES podeu trobar informació sobre l’arribada del REI CARNESTOLTES i les consignes que ens ha començat a portar.

carnestoltes1

DIJOUS LLARDER (11/2/2010): ENS VISITA LA CARNESTOLTES DE LA FONT. Ha fet molt fred i, per tant, hem celebrat el Dijous Llarder a l’escola. Com que no hem pogut sortir a la FONT DE LES COVES, tal i com estava previst, ens ha visitat a l’escola un personatge singular, màgic i molt misteriós: LA CARNESTOLTES DE LA FONT. No li hem pogut sentir la veu ja que portava un cartell on anunciava que era muda i màgica. Ens ha saludat a tots i a totes i ens ha donat uns paperets amb missatges relacionats amb el Dijous Llarder i el Carnestoltes.
Voleu veure les fotografies de la seva visita?

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en festes, serveis. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *