EXPOSICIÓ DE PESSEBRES

Durant les festes de Nadal els pessebres dels alumnes del CEIP Lluçanès han estat exposats al Club de Jubilats Sant Jordi de la Caixa de Catalunya. Aquest costum de fer pessebres a l’escola ja fa anys que es du a terme i enguany es va creure convenient donar-ho a conèixer a la gent del poble. En l’exposició s’han pogut veure una gran diversitat de tècniques i materials, a més de tot tipus de treballs realitzats per infants de diferents edats, des de tres anys fins a sisè de primària. Des de l’escola creiem que és una manera d’impulsar aquesta tradició tan arrelada a casa nostra ja que d’aquesta manera els més petits s’hi senten involucrats i, a més, demanen sovint la col·laboració dels pares i mares implicant-hi tota la família.

pessebres

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *