JA SOM ESCOLA VERDA!

escolaverdaEl passat dijous 3 de desembre la comissió de Medi Ambient i una petita representació dels alumnes de la nostra escola vàrem anar a Barcelona a recollir el distintiu que ens acredita com ESCOLA VERDA! Felicitats i gràcies a tots i totes per haver contribuit a fer-ho possible. Aquest només és l’inici d’un seguit de projectes que tenim a les nostres mans. El Medi Ambient bé s’ho mereix!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *