SANT JORDI 2009

Rosa Sant JordiTal i com marca la tradició tots els nens i nenes vem celebrar la diada de Sant Jordi. Al matí vàrem anar a la Plaça Nova on es van repartir els premis del certamen literari, vam celebrar un esmorzar col·lectiu i, seguidament, vam ballar i saltar d’allò més pels carrers del poble acompanyats amb els músics de la companyia “La Simforosa”. També hi havia un drac fantàstic! Els temps ens va acompanyar i, tot i el cansament, va ser molt divertit. Era un goig veure passar tants nens i nenes saltant alegrament pels carrers del poble!

A la tarda vam ballar al Pavelló amb la música i l’animació de la companyia “Mamacaca”. Tos vam participar d’allò més i ens ho vam passar molt bé.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en festes, general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *