CELEBREM EL DIJOUS LLARDER

El passat dijous dia 19 de febrer, com és habitual, els nens i nenes de tota l’escola vàrem fer una caminada fins al Grau. Ens ho vam passar molt bé jugant a la gespa i menjant el nostre berenar en companyia dels amics i amigues. Mireu, mireu quines fotografies més boniques!!!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en festes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *